logo

VIKTIG INFORMATION TILL DIG SOM KÖPT BILJETTER TILL ”LABERO - GOLDFINGERS”

ELLER ”ORUP BARA” PÅ KUNGSPORTSHUSET I GÖTEBORG

Kära biljettköpare,
Situationen i landet och i världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirusets fortsatta spridning och de anmälda rekommendationerna som gäller i hela landet och som utökats i vår region påverkar alla oss oss alla.

Vi har därför dessvärre inget annat val än att meddela att vi tagit beslutet att ställa in våra kommande shower med Labero och Orup på Kungsportshuset i Göteborg. Detta på grund av de rekommendationer som regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om och som vi ej kan styra över.

Våra shower var planerade att spelas mellan 20 november och 19 december. Kommer förbudet vara hävt till dess? Det vet vi inte. Detta är en oerhört svår och komplicerad situation för alla inblandade, artister, ensemble, leverantörer och inte minst för dig som gäst. Vi kommer därför att återbetala köpta biljetter till Labero och Orup på Kungsportshuset. All information om hanteringen gällande biljetter kommer till den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Detta är verkligen så tråkigt för oss alla, men nu får vi sikta framåt. 

Än en gång, tack för din förståelse, var rädd om dig själv och ta hand om varandra där ute.