Östra larmgatan 18

Kungsportshuset Matbar

KPH Matbar bjuder in till känslan av romantisk och anspråkslös enkelhet, ett rum där du alltid känner dig som hemma. Kom in för en avslappnad affärslunch, en god middag med familjen eller en kall öl med gänget.

Måndag – Fredag: kl. 11:30 – 14:30
Lördag: kl. 12:00 – 17:00
Söndag: stängt 

Kungsportshuset Matbar

Lunch

En god och vällagad lunch håller i sig hela dagen och på Kungsportshusets Matbar använder vi bara de allra finaste råvarorna för att du ska kunna njuta till fullo. På vår meny finner du bland annat vår omtalade smörgåstårta och våra omåttligt populära köttbullar med tillbehör. Matbaren kör en tvist på svenska klassiker, men tar inspiration från allt det goda i livet.

Lunch serveras 11:30-14:30

Lunchpris : 135:-, Take Away 95:-
Kungsportshuset Matbar

À la carte

En bit mat efter jobbet, en middag för att fira någonting eller bara galet god mat i goda vänners lag – vår à la carte-meny lämnar ingen besviken. Här hittar du fågel, fisk och mittemellan. Vi har tillfredställande huvudrätter och naggande goda mindre serveringar. Och du vet vad man säger? Är de små får man ta två – eller så klart allihop.

Välkommen!

Mellanmålet
Lördag: 12:00 – 17:00

À la carte

Boka gärna bord!

AW!

After Work

Välkommen på After Work och varva ner efter en hektisk arbetsdag. Kanske får vi fresta med en drink, eller varför inte med vårt After Work-paket med chips och löjrom plus en öl, bubbel eller ett glas vin för 119 kr.

Ta med kollegor och vänner och njut av härligt häng från klockan 16.00 varje fredag!

Kungsportshuset Matbar

Abonnera Matbaren

Att hitta festlokal i Göteborg City är inte alltid lätt, men nu är det!
Kontakta oss nu så hjälper vi er med en mysig lokal för din kommande fest.