Kombinera show och hotellnatt

Hotellpaket i Göteborg

Kungsportshuset är en värld av det exklusiva och intima, storslagna och gemytliga. Allt under ett tak. Upplev en magisk kväll med spännande underhållning och fantastisk flerrättersmeny – sov sedan skönt i en mjuk hotellsäng. Hos vår samarbetspartner Nöjesresor kan du boka ett hotellpaket i Göteborg samtidigt som du köper biljett till en kittlande show med underhållning i världsklass.

Boka nu

Hotell & Underhållning

Ge dig hän åt det överdådigt eleganta – avsluta kvällen på topp med en skön natt på hotell. Välkommen att ta del av vårt fantastiska hotellerbjudande i Göteborg.


Förläng kvällen med en hotellnatt

Kungsportshuset samarbetar med Nöjesresor, och tillsammans gör vi det enkelt för dig och ditt sällskap att njuta av en helkväll på Kungsportshuset med övernattning på ett närbeläget hotell. Unna dig en längre kväll i våra lokaler, dansa och prova våra roliga drinkar. Du behöver inte hinna med sista bussen eller spårvagnen hem.

När du ska boka hotellpaket bokar du även show och middag i Kungsportshuset via Nöjesresor.se. Där kan du även läsa mer om de olika hotellerbjudandena och snabbt se både pris per person och totalt för hela bokningen.

Detta ingår i erbjudandet om hotellpaket:
● 1 natt på fyrstjärnigt hotell, del i dubbelrum
● Stor frukostbuffé
● Show, meny (flerrättersservering) och entré

Vill du boka hotellpaket till en grupp på över 15 personer, till exempel efter en kick-off eller konferens med efterföljande show? Kontakta Nöjesresor via mail på grupp@nojesresor.se eller telefon på 08-500 000 40

Med löfte om en härlig kväll och skön natt

Välkommen till en dinnershow i toppklass, med överraskande underhållning och spännande smakupplevelser. Släpp tankarna på livet utanför och låt dig istället svepas med in i vår värld, en lättsam, dekadent och överdådig plats – med akrobater, divor, sång och magi. Känn dig som hemma i vår festliga atmosfär och njut av smakerna som förhöjer hela upplevelsen. Sist, men inte minst – sov skönt i en hotellsäng och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Boka vårt hotellerbjudande i Göteborg

Kombinera ditt besök i Kungsportshuset med lyxig övernattning på hotell. Allt bokar du snabbt och enkelt genom att klicka nedan.