den bästa företagsjulen i göteborg

Julbord med företaget

Boka gärna julbordsplatser till hela företaget eller organisationen, men se till att göra det i tid. För att vara säker på att få platser till alla gäller det att vara ute i god tid, boka gärna flera månader i förväg. Du bokar enkelt för ett helt företag genom att fylla i vårt formulär så återkommer vi till dig.

boka nu

Är ni ett företag fyll i vårt kontaktformulär här.

En populär julfest 

Vårt julbord med flerrättersmeny och underhållning är populärt och platserna försvinner därför fort. I år gästar omåttligt populära Wallmans Kungsportshuset i Göteborg och bjuder på en perfekt helkväll för dig och dina kollegor eller partners.

Om du ska boka privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

Priser & kategorier

I priset ingår:
Platser i salong, Wallmans julshow, julgodis, sing-a-long, DJ & garderob.

Julbord med underhållning

Det är inte alla julbord som bjuder på en makalös underhållning för gästerna till bords. Vi ser det som en ära att få servera er vintriga smaker i fantasifulla skepnader samtidigt som musiken och den tillhörande showen runt om lever sitt eget liv. Låt Christmas by Wallmans visa dig vägen in i vårt vintriga sagoland, samtidigt som du avnjuter rätt efter rätt.

Överraskningsmeny serverad av stjärnor 

Våra skönsjungande artister och sångare vet hur maten serveras på ett spektakulärt sätt och gör allt för att förbluffa och överraska er vid bordet. Menyn består av flera lyxrätter som alla serveras vid storslaget dukade bord över hela salongen. 

Låt dig väl smaka av kulinariska sensationer på guldfat och tallrikar, med perfekt kombinerad dryck. Den välkomponerade menyn är hemlig och rätterna avslöjas först vid serveringen. Allt för att skapa en helhetsupplevelse som bjuder in till skratt, förundran och tillfredsställelse.


Välkommen till en magisk julfest i Göteborg, boka julbord på Kungsportshuset.