Konferens i Göteborg

Var med och skapa en fantastisk konferens för dina kollegor och boka ett företagsevent hos oss i Kungsportshuset Vi är lyhörda och gör allt för att konferensen ska bli precis så lyckad som den kan bli. Med valbar show och tillhörande flerrättersmeny på kvällen kan du göra konferensen både mindre och större, helt beroende på vad som passar.

Välkommen att boka konferens i Göteborg hos oss i Kungsportshuset!

Konferensanläggning i Göteborg

Du hittar Kungsportshuset på Kungsportsplatsen i centrala Göteborg. I våra topputrustade konferenslokaler finns det rum för:

  • Stora och små möten.
  • Föreläsningar och workshops.
  • Mingelfester med avslutande bankett.
  • Afterwork.
  • Awards och lunchvent.
  • Podcasts och frukostseminarium.

Perfekt för både stora och små företag. Vi har även tekniken som gör kommunikationen både tydlig och rolig, liksom en inredning som sätter extra krydda till hela eventet.

Spännande meny och afterwork

Med en perfekt komponerad lunch och valbar underhållning som topping kan du göra din konferens precis så spektakulär och minnesvärd du vill. Avsluta dagen med en dinnershow, eller en storslagen kick off med god dryck och umgänge i baren. Här finns gott om plats för kreativ teambuilding.

Varför inte fira en lansering, hålla pressträff eller anordna en mingelfest och nätverka med branschen? Hos oss är det bara fantasin som sätter gränserna för ditt företagsevent.

Konferens med underhållning

Vill du att hela företaget ska avnjuta en fantastisk middag med tillhörande show när dagens konferens är slut? Det är enkelt att fixa i Kungsportshuset. Vi lever och andas lyxiga menyer med kvalitativa råvaror där smakerna ligger i centrum. Tillsammans med underhållningen avslutas dagens på topp.

Boka en hotellnatt till medarbetarna
När kvällen går mot natt finns det gott om möjlighet att låta medarbetarna sova på ett närbeläget hotell, med en härlig hotellfrukost morgonen därpå. Ett perfekt sätt att avsluta konferensen på.

Boka konferens, dinnershow och hotellpaket i ett – eller bara konferens – för en heldag av nyttiga lärdomar, rolig teambuilding och nära samarbete. Välj exakt det som passar dig och ditt företag.