Håkan Hellström – De stora efterfesterna

19 AUG - 27 AUG

Artister & DJ’s

Under de 4 dagarna uppträder ett gäng artister. Vem som uppträder vilken dag blir dock en överraskning!

Love Antell
Love är en fantastisk konstnär och artist som masserat våra trumhinnor både som soloartist och som frontman i bandet Florence Valentin. Hans gitarr, röst och energi kommer skapa en fantastisk kväll för oss alla.

Sigge Eklund – DJ
Förutom att ha levererat grymma podcasts som ”Återföreningen” med Thorsten och Richard Flinck, och ”Alex & Sigges podcast” så kommer han leverera ett DJ-set vi bara inte får missa.

RocknRollkollektivet – DJ
Detta DJ-kollektiv har snurrat runt i Göteborgs nattliv det senaste året och blivit hyllade på ställen som Pustervik, Hängmattan och Fyrens Ölcafé. Dom kommer leverera rocknrollen som aldrig får dö och dans.

Bongo Riot
Efter över 20 år som rytmisk motor i Håkan Hellströms band kommer Labbe Grimelund och Finn Björnulfsson kliva av scenen på Ullevi och komma över till oss för att bjuda på trummor, percussion och elektroniska rytmer.

Glenn Udéhn
Glenn har kallats för Göteborgs nya indieprins och stans nya pophopp med låtar som ”Vid kranarna” och ”Det går åt helvete nu”.
I år släppte han sitt tredje album ”En natt en dag en vecka en månad ett år ett liv” och tillsammans med sitt band kommer han riva av låtar som kommer sätta lokalen i brand!

Jonathan Andersson & Adam Lundgren DJ
Johnny med amfetaminet och Pål levererade magiska insatser i form av skådespeleri och sång i filmen Känn ingen sorg.
Nu får vi njuta av att se & höra vad dom kan leverera bakom mixerbordet för att ge oss en mäktig kväll full av dans, dans, dans!

Mattias Hellberg – DJ
Förutom att förgylla Håkans musik med sin gitarr så har han även skapat magi med band som bland annat Nymphet Noodlers, Hederos & Hellberg och Nationalteatern.
Efter giget på Ullevi kommer han och förärar oss med plattsnurrande av högsta klass.

Viktor Turegård/Gårdsbandet
En av Göteborgs främsta basister som briljerar i många projekt, bland annat i Franska Trion och i Timo Räisänens band, kommer till oss med Gårdsbandet som vi alla föll pladask för på en sommarfest i Masthugget. Förutom att bandet har fantastiska musiker och sångerskor så kommer en hemlig gäst att ansluta sig till dom som en överraskning till er alla.

Kärleken skonar ingen / Rymdens fisk
Under 9 månader stillades vår Håkan-abstinens på vår alldeles egna Göteborgsopera tack vare Rymdens Fisk och deras fantastiska ensemble. Håkans egen gitarrist Simon Ljungman förgyller detta gäng och tack vare frontmannen Nils Sundberg får vi en punkig touch på Håkans bästa låtar.

Tobias Söderman – DJ
Tobias ligger bakom Göteborgs mest berömda och prisbelönta quizgrupp Quizadillas och är en av Sveriges äldsta och mest hängivna Håkan-fan. På efterfesten utlovar han tokdans och allsång till dina mest pinsamma guilty pleasures när hovmästaren Tobias ställer sig bakom spelarna och kör högt, lågt och mittemellan ur högtalarna.

Styva Linan
Rötterna i gruppen är starkt förankrade i Göteborgs proggiga rockhistoria och lövverket sprider sig mellan brittisk rock n roll och amerikansk country. Styva Linan spås vara ett framtidsnamn på den svenska musikscenen. För närvarande väntar bandets albumdebut, inspelad på anrika Nacksving studios i Göteborg. Till dess får liveframträdanden och singeln ”Georg (På avd. 367)” vara källan till deras musik.

Martin Elisson & Sonja – DJ
Martin Elisson har frontat några av Göteborgs bästa band – Hästpojken och Bad Cash Quartet. Tillsammans med Sonja kommer dom få dansgolvet att pulsera med sitt DJande. Tillsammans med sin partner in crime Sonja som varit en DJ-legendar under många år i Göteborgs pulserande nattliv är vi glada att kunna välkomna dom tillsammans till oss.

Christopher Cantillo – DJ
Legenden som fick den stora äran att efterträda Thommy Larsson på trummor i Franska Trion. Han är även aktuell i ”Dina ögon” och Nils Berg Cinemascope tillsammans med bland annat Håkan Hellströms bästa blåsare Nisse. Ryktet går att han kanske lirar lite på Håkans kommande skiva! Vad han kommer leverera som DJ vågar vi inte ens tänka på men vi vet att det kommer bli grymt.