Succén är tillbaka i Göteborg

Kungsportshuset Presenterar

Wallmans Dinnerparty

Under våren kommer Wallmans att skapa fest i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en sprakande Wallmans-show och en flerrättersmeny med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen i en smittande sing-a-long med våra fantastiska artister.

OBSERVERA! ”Om Corona-viruset och ditt besök hos oss.

Den 11 mars beslutade regeringen, efter förslag från Folkhälsomyndigheten, att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer och med anledning av detta tar vi nu inte in mer än 250 personer i vår showarena. Omtanke om våra gäster är alltid vår första prioritet. Varmt välkomna, Kungsportshuset.”

boka nu

Sedan Wallmans premiär för 28 år sen har hundratusentals gäster blivit serverade av karismatiska Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show i världsklass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och är nu tillbaka för ett nytt gästspel i Göteborg efter succén med Christmas by Wallmans i Kungsportshuset! 

Wallmans bjuder in till ett dinnerparty i Kungsportshuset med ledorden värme, glädje och fest där hela huset kommer att bubbla.

Upplevelsen börjar i entrén till Kungsportshusets spektakulära arena och artisternas närhet går som en röd tråd genom kvällen. Kökets kreatörer skapar spännande smaker och menyn serveras i harmoni med kvällens show samtidigt som det musikaliska innehållet sträcker sig från ABBA till Avicii – med musik både från Sveriges mest folkkära artister och från de riktigt stora internationella legenderna.

När du bokar en kväll med Wallmans ingår en flerrättersmeny som i vanlig ordning serveras av våra karismatiska stjärnor som också levererar en show i världsklass, både från scenen och runt om i lokalen. Tillsammans skapar vi en festkväll med energi, glädje och magi.

Boka en lyxig helkväll med mat och show på Kungsportshuset i Göteborg – en av stans mest exceptionella mötesplatser – med ett unikt läge på Kungsportsplatsen i hjärtat av Göteborg.

Inner circle

Inner Circle från 1295:- inkl. moms / 1105:- exkl. moms per person

Ingår platser med fri sikt mot scenen, flerrättersmeny, garderob, kaffe & sing-a-long

Salongen

Salongen från 995:- inkl. moms / 921:- exkl. moms per person

Ingår platser som kan ha delvis skymd sikt mot scenen, flerrättersmeny, garderob, kaffe & sing-along

Bakre Salongen

Bakre Salongen från 750:- inkl. moms / 690:- exkl. moms per person

Ingår platser med skymd sikt mot scenen, flerrättersmeny, garderob, kaffe & sing-a-long.

Balcony

Balcony från 995:- inkl. moms / 921:- exkl. moms per person

Ingår platser på balkong bra sikt mot scenen (här sitter man bredvid varandra på rad), flerrättersmeny, garderob, kaffe & sing-a-long.


Meny

Husets hembakade bröd med smaksatt färskost

***

Rimmad regnbågsforell smaksatt med gurka och citron samt sojasaltad tångkaviar & krispiga alger

***

Rödvinsbräserad kalv, ljummen broccolisallad med gremolata samt frasigt pankofriterad Alsacepotatis

***

Bakad karamellkräm med lagerbladsrostad mandelmassa, havrekrisp & rött äpple

***

Kaffegodis

Meny Vegan

Husets hembakade bröd med kallpressad rapsolja

***

Sojamarinerad tofu med gurka och citron samt tångkaviar & krispiga alger

***

Ragu på kikärta, shiitake och belugalinser med ljummen broccolisallad, gremolata samt frasigt pankofriterad Alsacepotatis

***

Bakad karamellkräm med lagerbladsrostad mandelmassa, havrekrisp & rött äpple

***

Kaffegodis


SÄKRA DIN PLATS PÅ FESTEN – DET HÄR ÄR EN HELKVÄLL DU INTE VILL MISSA.

VARMT VÄLKOMMEN!