Östra larmgatan 18 Göteborg

Nattklubb
i Göteborg

Det finns få klubbar i Göteborg som kan mäta sig med energin och glädjen som finns på dansgolven på Kungsportshuset. Ta med vännerna och dansa er genom natten på vår nattklubb mitt i city. Kolla in vårt kandelarium för speciella gästklubbar och teman.

CLUB
La Rosa

Boka & Läs mer

Upplev nattlivet på Kungsportshuset

Kungsportshuset inhyser flertalet klubbkoncept som levererar olika typer av musik, genres, innehåll och energi. Kolla in vårt program för planerade Take Overs och andra happenings.

Fredagar och lördagar från och med 8 november kör vi nattklubb i egen regi på Kungsportshuset. Ta med vännerna på en drink i någon av våra barer från kl 19 och få en glimt av Wallmans julshow som pågår under julperioden i år. Räkna med att dansgolvet fylls från ca klockan 23 och dansa er genom natten på vår nattklubb mitt i city. Det finns få klubbar i Göteborg som kan mäta sig med energin och glädjen som finns på dansgolven på Kungsportshuset.

boka drinkbord

Självklart finns det möjlighet till ett exklusivt drinkbord för dig och ditt sällskap. Du bokar enkelt vårt drinkbord genom att maila oss.

Festa med oss på Göteborg roligaste nattklubb. Välkommen till Kungsportshuset!

hitta hit 

Du hittar oss på den centrala adressen Östra Larmgatan 18, nära både Kungsportsplatsen och Vallarna. Välkommen till Kungsportshuset, Göteborg roligaste nattklubb!