Christmas by Wallmans gästar kungsportshuset

Julbord i Göteborg

I jul intar Wallmans Kungsportshuset i Göteborg med sin fantastiska Dinnershow. Festen börjar redan i entrén, fortsätter och eskalerar genom serveringen av den julinspirerade middagen och högklassiga showen, för att sedan kulminera i en smittande sing-along och dans för den som vill. Perfekt för familjen, vännerna eller hela företaget. Det här är någonting du absolut inte vill missa!

Om du ska boka julbord privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

  • BALCONY fr 850 SEK
  • PREMIUM fr 1050 SEK
  • PLATINUM fr 1250 SEK

Julbord

Boka nu – Platserna fylls snabbt!

Julbord i Göteborg 2019

Spelperiod 7 november – 21 december

Wallmans gör ett exklusivt gästspel i Göteborg
Sedan Wallmans Salongers premiär för 28 år sen har tusentals gäster blivit serverade av proffsiga Wallmans-artister – stjärnor som levererat en show i världsklass samtidigt som de balanserat tallrikar och med värme tagit extra väl hand om just ”sina” gäster. Wallmans spelar för fulla hus i Stockholm, Köpenhamn och Oslo och nu är det dags för ett exklusivt gästspel i Göteborg!

Christmas by Wallmans – i Kungsportshuset
Julen 2019 kommer Wallmans stå för julstämningen i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en meny av julens smaker kryddat med en sprakande Wallmansshow med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen med julgodis och en smittande sing-a-long med vår egen, glamorösa Gretchen.

Säkra din plats på festen – det här är en helkväll du inte vill missa!
Välkommen till en magisk julfest i Göteborg.

Kategorier & priser

I priset ingår:
Platser i salongen, Wallmans julshow, en julinspirerad flerrättersmeny, julgodis, sing-a-long & garderob.

ÄR ni en större grupp?

Boka gärna julbordsplatser till hela företaget eller organisationen, men se till att göra det i tid. Vårt julbord med flerrättersmeny och underhållning är populärt och platserna försvinner därför fort. För att vara säker på att få platser till alla gäller det att vara ute i god tid. Med några enkla steg fyller ni i ett formulär som gör att vi kan hjälpa er med er bokning!

MATEN

Vi är övertygade om att upplevelsen blir så mycket mer intensiv om man inte har tillgång till alla detaljer på förhand. Dessutom väljer vi alltid de allra bästa råvarorna, vilka kan skifta. Vi kan däremot lova att rätterna är julinspirerade och komponerade för att överträffa dina förväntningar!

dryckespaket

Förbeställ gärna något av våra dryckespaket nedan

TOMTEFAR
2 snaps 5 cl
2 öl
1 glas vin
4 cl avec
Kaffe
Pris : 650 kr
inkl moms

TOMTENISSE
1 öl
2 glas vin
Kaffe
359 kr
inkl moms

RENEN RUDOLF (ALKOHOLFRITT)
1 glas alkoholfritt bubbel alt. alkoholfri öl
2 glas alkoholfritt vin – vitt alt. rött
Kaffe
Pris : 265 kr
inkl moms

TOMTEMOR
1 glas Mumm Champagne
1 snaps 5cl
1 glas vin alt. 1 öl
1 glas vin
4 cl dessertvin 
Kaffe
Pris : 550 kr
inkl moms

JULSTJÄRNA
2 glas vin alt. öl
Pris : 180 kr
inkl moms

Julbord med underhållning

Det är inte alla julbord som bjuder gästerna på en makalös underhållning. Vi ser det som en ära att få servera er juliga smaker i fantasifulla skepnader samtidigt som musiken och den tillhörande showen runt om lever sitt eget liv. Låt oss visa dig vägen in i vår värld, samtidigt som du avnjuter rätt efter rätt.

Överraskningsmeny och på guldfat

Medan våra skönsjungande artister och fantastiska stjärnor vet hur de bäst underhåller er på scenen, kommer maten serveras vid inbjudande bord över hela salongen. Menyn består av flera rätter och smakerna är kombinerade för att överraska och avnjutas. 

Låt dig väl smaka av kulinariska upplevelser på guldfat och tallrikar, med perfekt kombinerad dryck. Den välkomponerade menyn kan komma att skifta beroende på kockens känsla och kvalité på tillgängliga råvaror. Allt för att skapa en helhetsupplevelse som bjuder in till skratt, förundran och tillfredsställelse.

Om du ska boka privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

Välkommen till Christmas by wallmans – julen 2019

I vinter tar Wallmans men entourage över julbordets underhållning på Kungsportshuset. Endast fantasin sätter gränserna när du kliver in i den juliga världen som Wallmans skapar. Allt insvept i magi!

Välkommen till ett julbord du sent kommer glömma!