Christmas by Wallmans gästar kungsportshuset

Julbord i Göteborg

I jul intar Wallmans Kungsportshuset i Göteborg med sin fantastiska Dinnershow. Festen börjar redan i entrén, fortsätter och eskalerar genom serveringen av den julinspirerade middagen och högklassiga showen, för att sedan kulminera i en smittande sing-along och dans för den som vill. Perfekt för familjen, vännerna eller hela företaget. Det här är någonting du absolut inte vill missa!

Om du ska boka julbord privat till dig, dina vänner eller hela familjen kan du göra det genom onlinebokningen direkt på sidan.

  • BALCONY fr 850 SEK
  • PREMIUM fr 1050 SEK
  • PLATINUM fr 1250 SEK
New year by Wallmans
gästar kungsportshuset

Nyårsshow i Göteborg

På nyårsafton intar Wallmans Kungsportshuset i Göteborg med sin fantastiska Dinnershow. Festen börjar redan i entrén, fortsätter och eskalerar genom serveringen av nyårssupén och högklassiga nyårsshowen, för att sedan kulminera i barer och på dansgolv. Det här är någonting du absolut inte vill missa!

  • BALCONY fr 995 SEK
  • PREMIUM fr 1295 SEK
  • PLATINUM fr 1495 SEK
AW

Göteborgs Bästa After Work

Välkommen på After Work och varva ner efter en hektisk arbetsdag. Kanske får vi fresta med en drink, eller varför inte med vårt After Work-paket med chips och löjrom plus en öl, bubbel eller ett glas vin för 119 kr. Fortfarande kan du njuta av vår inglasade uteservering eller om ni hellre behagar vår härliga lokal på insidan, är det självklart inga problem.

Boka evenemang i Göteborg

Upplev en kväll som skiljer sig från andra – med unik underhållning och spännande rätter att avnjuta. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att du har en magisk känsla i kroppen från början till slut. 

Bjud med vänner, kollegor eller hela familjen på ett äventyr som både överraskar och överträffar dina förväntningar. Boka evenemang med middag och underhållning under en helkväll på Kungsportshuset. Välkommen!

En kväll med storslagen underhållning

Inget är för mycket på Kungsportshuset. Underhållningen sker inte bara på scen, utan även runt dig och inte minst framför dig – genom maten du blir serverad under kvällens gång. Möt våra stjärnor, förundras av underhållningen och njut av den lyxiga menyn. 

Inredningen i lokalerna är inspirerad av Belle époque och det magiska sekelskiftet i Paris. Här passar våra spektakulära artister och konstnärer in perfekt. När de entrar scenen bjuder de in dig till en kväll att minnas, tillsammans med god dryck och fantastisk mat som flödar. Det här är din stund.  

Evenemang med flerrättersmeny

Avnjut en flerrättersmeny, komponerad av våra kockar. Vi tillagar lyxrätterna med kärlek, där råvaror väljs ut efter säsong. Dröm dig bort till syndiga smaker med perfekt kombinerad dryck som smälter samman och exploderar i munnen. Vi vill alltid förstärka din upplevelse och under kvällen kommer du att bli överraskad av de rätter som serveras av artisterna. 

Hos oss får ni tillsammans uppleva en massa nya smakkombinationer. Inget är tillrättalagt men allt är ändå så rätt att du kommer njuta hela kvällen.

En cocktail eller ett glas vin?

Det går alldeles utmärkt att avnjuta en cocktail eller en god drink i baren, samtidigt som du kan få en glimt av underhållningen som sker i hela lokalen. Ett perfekt tillhåll för en afterwork med guldkant, eller en spännande dejt som är början på något nytt. Ta med goda vänner och njut. 

En natt blir till dag

Vill du förlänga en redan fantastisk kväll kan du göra det med en lyxig hotellnatt. Hitta rätt hotellpaket för just dig – och låt natten bli till morgon i en skön säng. 

Boka evenemang i Göteborg på Kungsportshuset!