Succén är tillbaka i Göteborg

Kungsportshuset Presenterar

Wallmans Dinnerparty

Under våren kommer Wallmans att skapa fest i Kungsportshuset i Göteborg. Upplev en helkväll med en sprakande Wallmans-show och en flerrättersmeny med magiska inslag. Kvällen kulminerar sen i en smittande sing-a-long med våra fantastiska artister.

OBSERVERA! ”Om Corona-viruset och ditt besök hos oss.

Den 11 mars beslutade regeringen, efter förslag från Folkhälsomyndigheten, att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer och med anledning av detta tar vi nu inte in mer än 250 personer i vår showarena. Omtanke om våra gäster är alltid vår första prioritet. Varmt välkomna, Kungsportshuset.”

AW

Göteborgs Bästa After Work

Välkommen på After Work och varva ner efter en hektisk arbetsdag. Kanske får vi fresta med en drink, eller varför inte med vårt After Work-paket med chips och löjrom plus en öl, bubbel eller ett glas vin för 119 kr.

Boka evenemang i Göteborg

Upplev en kväll som skiljer sig från andra – med unik underhållning och spännande rätter att avnjuta. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att du har en magisk känsla i kroppen från början till slut. 

Bjud med vänner, kollegor eller hela familjen på ett äventyr som både överraskar och överträffar dina förväntningar. Boka evenemang med middag och underhållning under en helkväll på Kungsportshuset. Välkommen!

En kväll med storslagen underhållning

Inget är för mycket på Kungsportshuset. Underhållningen sker inte bara på scen, utan även runt dig och inte minst framför dig – genom maten du blir serverad under kvällens gång. Möt våra stjärnor, förundras av underhållningen och njut av den lyxiga menyn. 

Inredningen i lokalerna är inspirerad av Belle époque och det magiska sekelskiftet i Paris. Här passar våra spektakulära artister och konstnärer in perfekt. När de entrar scenen bjuder de in dig till en kväll att minnas, tillsammans med god dryck och fantastisk mat som flödar. Det här är din stund.  

Evenemang med flerrättersmeny

Avnjut en flerrättersmeny, komponerad av våra kockar. Vi tillagar lyxrätterna med kärlek, där råvaror väljs ut efter säsong. Dröm dig bort till syndiga smaker med perfekt kombinerad dryck som smälter samman och exploderar i munnen. Vi vill alltid förstärka din upplevelse och under kvällen kommer du att bli överraskad av de rätter som serveras av artisterna. 

Hos oss får ni tillsammans uppleva en massa nya smakkombinationer. Inget är tillrättalagt men allt är ändå så rätt att du kommer njuta hela kvällen.

En cocktail eller ett glas vin?

Det går alldeles utmärkt att avnjuta en cocktail eller en god drink i baren, samtidigt som du kan få en glimt av underhållningen som sker i hela lokalen. Ett perfekt tillhåll för en afterwork med guldkant, eller en spännande dejt som är början på något nytt. Ta med goda vänner och njut. 

En natt blir till dag

Vill du förlänga en redan fantastisk kväll kan du göra det med en lyxig hotellnatt. Hitta rätt hotellpaket för just dig – och låt natten bli till morgon i en skön säng. 

Boka evenemang i Göteborg på Kungsportshuset!